GSM-modul

 

Styring_staende2

Nyhed Muligheden for at kontrollere din varmepumpe via en simpel SMS er lige her.Og den kan også holde øje med temparaturen i serverrum.

Vores styring har følgende funktioner som standard:


                                            

 

 

MultiGuard remote er en komplet GSM sende- og modtageenhed med 1 indgang til overførsel af alarmer fra trådført sensor.
1 analog indgang til temperaturføler, PT100, 0-10V mm. og 1 udgang til styring af varme, pumper mm. Enheden har 2 infrarøde sendere og "learn" funktion til optagelse af koder fra en fjernbetjening.
Stik til ekstern IR-sender. 12V strømforsyning og batteri medfølger. MultiGuard remote har plads til 10 IR-koder som programmeres med SMS og fjernbetjeningen fra det udstyr, der skal styres f.eks. en varmepumpe.
Alarmer kan overføres som SMS til max. 25 telefonnumre. Ligeledes aktiveres udgangsrelæet med SMS fra en mobiltelefon eller DTMF fra fastnet. MultiGuard remote sender alarm ved strømudfald og kan samtidig fungere som alarmanlæg ved tilslutning af en bevægelsessensor og en sirene. Programmering af GSM-unit IR udføres med SMS-kommandoer eller via en PC og det medfølgende program. MultiGuard remote er specielt velegnet til varmestyring i fritidshuse både varmepumper og elvarme.