Greenline serie

 

 
 
 
 

Vores mest solgte varmepumpe til jord-, bjerg-, og søvarme

Med en teknik, som på flere oråder er et skridt foran bl.a. indeholder varmepumpen en helt unik og prisbelønnet scrollkompressor. Kompressoren er tilpasset optimal varmepumpedrift med dobbelte trykkamre og den nye FCM-teknik (Frame Compliance Mechanism), som giver høj ydeevne og stor driftsikkerhed.


Uovertruffen teknik og scrollkompressorens unike fordele gør det muligt for IVT Greenline HT Plus at producere 65°C varmt vand ved hjælp af en enkelt kompressor. Det betyder mere varmt brugsvand samt mere varme i radiatorerne. At IVT Greenline HT Plus kan levere vand med en høj temperatur til radiatorerne, gør den til et perfekt alternativ, hvis du skal udskifte et tidligere olie- eller gasfyr.

Minimerer energiforbruget

Den unikke scrollkompressor er den første i verdenen, som er udviklet med FCM-teknik, hvilket betyder, at alle detaljer er optimeret med minimale toleranceniveauer. Den høje nøjagtighed sikrer pålidelig drift og lang levetid.

Utrolig støjsvag

Den nye teknik og store præcision betyder, at scrollkompressoren har et lydniveau, som ligger 3dB under lydniveauet for tilsvarende kompressorer.

Har vundet flere priser

Kompressorens avancerede teknik har modtaget flere priser og kontruktionen har hele 31 patenter! Dermed er IVT alene om at kunne tilbyde denne avancerede teknik.

  • Producerer varmere vand til bad og radiatorer.
  • Unikog prisbelønnet scrollkompressor med 31 patenter.
  • 3dB lavere lydniveau en tilsvarende kompressorer.
  • Perfekt løsning ved udskiftning af olie- eller gasfyr, som er dimensionerede
    til høje temperaturer.
  • Svanemærket.

 

Svanemærkningen af IVT Greenline HT Plus viser, at pumperne har klaret de strenge miljø- og kvalitetskrav, som Svanen kræver. Desuden opfyldes kravene til funktion og kvalitet, som er en del af Svanens vision for et bæredygtigt samfund.

Svanenlogga

 

 
     

 

Varmepumper og El Teknik - Thy Teknik & Klima ApS - 97951150