Om os

Velkommen til Thy Teknik og Klima!

Vi er en virksomhed med mere end 20 års erfaring inden for el-installation, solcelleanlæg, varmepumper, køl og frost samt ventilation til både private og erhverv.

Vores team består af erfarne og dygtige teknikere, som sætter en ære i at yde en høj kvalitet af service. Vi tror på, at ved at tage et helhedsorienteret syn på opgaverne og rådgive vores kunder på en professionel måde, kan vi levere de bedste løsninger, der skaber langsigtede og bæredygtige resultater. heraf kommer vores vores slogan  – “Varme løsninger til det kølige overblik”

Vores ISO9001:2015-certificering og autoriserede køleservices er med til at sikre, at vi altid overholder de højeste standarder og leverer pålidelige løsninger til vores kunder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for el-installation, solcelleanlæg, varmepumper, køl og frost samt ventilation, og vores ekspertise og erfaring gør, at vi kan håndtere store såvel som små opgaver med samme professionalisme.

Vi har en passion for energieffektive løsninger og hjælper vores kunder med at investere i energirigtige løsninger, der sparer penge og er gode for miljøet. 

Tak fordi du valgte Thy Teknik og Klima som din partner inden for el-installation, solcelleanlæg, varmepumper, køl og frost samt ventilation. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov.