Luft-Luft varmepumpe

 

 

Top-testet luft/luft varmepumper som kan mere end at halvere dine varmeomkostninger

Inverter teknikken har haft stor fremgang i de seneste år, og IVT er markedsleder når det gælder luft/luft varmepumper udviklet til det nordiske klima. Vi har alene fokus på det nordiske klima og har optimeret vor luft/luft varmepumper til at kunne være effektive i det nordiske klima. Således opnår vore kunder stor driftsikkerhed og optimal besparelse på varmeregningen.


Inverter teknikken i IVT Nordic Inverter gør, at effekten hele tiden tilpasses husets varmebehov. Konstant drift uden start og stop giver en optimal besparelse, lavt lydniveau og lang levetid på kompressoren.

Unik luftrensning

Plasmacluster Ion-teknikken er en unik luftrensningsmetode, som arbejder aktivt i rummet og nedbryder luftbårne bakterier, vira, mugsporer samt allergener. Teknikken, som er indbygget i alle vor modeller renser også for lugt fra f.eks.
brændeovn eller tobaksrøg.

10 grader vedligeholdsesvarme

I sommerhuse er det vigtigt, at kulden holdes ude, således der ikke opstår problemer med fugt og mug i huset. Derfor har alle vore modeller en 10 gradersfunktion, som holder huset 10 grader varmt hele vinteren, når huset ikke bliver anvendt. På den måde beskytter du dine værdier.
Du indstiller 10 gradersfunktionen med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, inden du forlader huset, og derefter søger varmepumpen for resten.

Svanemærket for miljøets skyld

Modellen12 KHR-N er Svanemærket. Dette betyder, at den lever op til de hårde klima- og miljøkrav som Svanen stiller. Derudover opfylder den kravene til funktion og kvalitet, som er en del af Svanens vision for et bæredygtigt miljø.

Svanemærket

Fem hurtige om IVT Nordic Inverter:

  • Stor besparelse i el-opvarmet huse, samt god og ren varme.
  • Giver et sundere og renere indeklima.
  • Kan både varme om vinteren og køle om sommeren.
  • 5 års tryghedsgaranti på alle varmepumper sikre dig lang tid fremover.
  • Svanemærket model - 12 KHR-N.

Hvad adskiller de forskellige modeller?

IVT Nordic Inverter 09 og 12 LR-N.
De nyeste luft/luft-varmepumper fra IVT har inkorporeret alle de gode egenskaber fra deres forgængere. Dermed kan de levere fantastiske besparelsesmuligheder. De nye varmepumper er hovedsageligt udviklet til sommerhuse, huse og garager.

IVT Nordic Inverter 12 HR-N.
IVT Nordic Inverter 12 HR-N kan monteres i loftet eller i væggen ved gulvet, som en radiator. Varmepumpen er kun 212 mm. høj, og gør den nem at placere f.eks. over en dør. Yderligere har den et meget lavt lydniveau.

IVT Nordic Inverter 12 KHR-N.
En nyudviklet luft/luft varmepumpe, som er meget effektiv og med meget lavt lydniveau. Energimyndigheden i Sverige har testet modellen og sammenlignet med flere andre luft/luft varmepumper, 12KHR-N blev en suveræn vinder, når det gælder størst energibesparelse.
Med den nye styring kan luftretningen styres i 8 forskellige retninger. Alt styres via fjernbetjeningen. Derved styres varmen let hen til de ønskede områder i huset, hvilket øger komforten i og giver en optimal varmefordeling.

 
     

 

Varmepumper og El Teknik - Thy Teknik & Klima ApS - 97951150